Ge Din Röst flyttar in hos Ung1619

 

Många fotointresserade unga ville komma på workshop men hade ibland svårigheter att få ihop sitt schema och hinna ta sig till vår fantastiska fotostudio.
Vi valde därför att flytta in hos Ung1619 för att nå ut till fler unga och möttes av en blandning av erfarenheter inom fotografi. En del unga fick ta bilder med en systemkamera för första gången och fastnade direkt för konsten att ta en bra bild. 

På så sätt kunde vi även nå de unga som annars tvekat att anmäla sig till en fotoworkshop. Genom att flytta vår workshop till ungdomarna och möta dem i deras “safe space” kunde vi sprida vår kärlek för foto på ett helt nytt sätt. 

Vår fotoworkshop kommer sammanlagt att vara på plats hos Ung1619 (som finns i Alby’s Hjärtas) vid sju tillfällen med slutdatum den 28/6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *