Galdem A Talk lyfter unga röster

 

När Ung Media Stockholm satte igång planeringen av den tredje inriktningen av Ge Din Röst projektet, nämligen podcasting, tänkte vi direkt på vår medlemsförening Galdem A Talk. Vi bokade ett möte med Fatuma, Sara & Nada från själva podcasten Galdem A Talk och kort därefter bokade vi in sju veckors podcastworkshop, med tjejerna som ledare. Genom Galdem A Talk podcast har tjejerna en benägenhet att nå ut till andra unga och lyfta upp ämnen på ett sätt som når ut till målgruppen. Att unga är framgångsrika i att leda unga är ingen nyhet. Podcastworkshopen kommer att vara ännu ett exempel då ledarna banar väg för att målgruppen ska kunna knyta an och känna sig trygga i sitt lärande. Man hittar workshopen i Framtidens Hus i Husby kl 18.00-20.00 varje onsdag fram till den 5/7.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *