Ludvig Häger inspirerar till kreativt skrivande

 

Ge Din Röst gästar FreeZone Haninge för att sprida skrivglädje i Stockholms alla hörn. De sista workshop tillfällena kommer att äga rum i FreeZone’s lokaler.


Vid sista tillfället kommer även Ludvig Häger att bjuda på en föreläsning om kreativt skrivande. Ludvig är verksam som artist, poet och ungdomsledare. Förutom att producera musik, rappa, spela instrument och skriva poesi är Ludvig även verksam inom föreningen Stockholm Poet Society. De arrangerar evenemang inom poesi där man har möjlighet att framföra sina dikter inför publik. Ludvig kommer bland annat att bidra med sina egna inspirationskällor och belysa livets olika berg- och dalbanor för att få medlemmarna att tänka kreativt i sitt skrivande. Föreläsningen är öppen för målgruppen 15-25 att ta del av den 27 juni kl 17.00. Därefter fortsätter den sista skrivar-workshopen för Ge Din Röst-projektet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *