Mbopictures föreläser om vikten av planering

 

Den 9 juni kl 17.00 intar fotografen & filmskaparen bakom Mbopictures vår fotoworkshop i Alby’s hjärta. Han kommer att lyfta hur en grym planering förbättrar resultatet för en fotografering. Tillsammans med workshopens medlemmar kommer han att jobba fram de olika momenten som behöver förarbete samt ta upp misstag som är vanliga att göra i början. Fotografen kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter för att ge en större förståelse för vad som krävs av en fotograf när hen vill förverkliga sin vision. 

Mbopictures har erfarenhet av allt från filmskapande, att skriva manus, fotografera och redigera. Utöver detta är han även aktiv som artist under namnet DIGI och skriver musik på lingala. Som artist är han alltid delaktig i besluten som tas kring skapandet av hans musikvideor, från start till slut. Unga kommer genom hans föreläsning att få en inblick i hur det är att vara spindeln i nätet på en fotografering och inspireras till att våga lyfta sin röst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *